Algemeen

3 leuke ideeën om met een vriendinnenavond te doen 

Als je een fijne vriendinnengroep hebt, is het leuk om een meidenavond te organiseren. Misschien vind je het leuk om een filmavond te doen, of wil je juist lekker bijkletsen? Wat dacht je van een paar leuke spellen, en dan geen Monopoly, maar juist 30 seconds of een ander hilarisch spel. Of zijn jullie juist toe aan een weekendje weg? Het kan allemaal. In deze blog lees je 3 leuke tips om van de vriendinnenavond een topavond te maken. 

1. High wine organiseren

Wat is een vriendinnenavond zonder goed eten en drinken? Juist, zo’n avond kan natuurlijk niet zonder een glaasje wijn en lekker eten. Laat iedereen hartige hapjes maken en meenemen, en zorg ervoor dat jullie een lekkere wijn bestellen. Zo creëer je in een mum van tijd een high wine! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met z’n allen in de keuken te staan om zo een restaurantwaardig diner te maken. Ook hier kan een goede fles wijn niet ontbreken. 

2. Een weekendje weg met vriendinnen

Hebben jullie wat meer budget, dan kun je ervoor kiezen om samen een weekendje weg te gaan! Kies dan voor een leuke locatie met bijvoorbeeld een jacuzzi, sauna of zwembad. Plak er een avondje uit of een relaxte picknick aan vast en jullie weekend kan niet meer stuk. Zoek een aantal spellen bij elkaar om te doen voor een hilarische avond. Denk bijvoorbeeld aan Ranking the stars, maar dan met je vriendinnen. Je kunt ervoor kiezen om in Nederland te blijven, maar als jullie meer zin hebben in een stedentrip, kun je een verrassingsstedentrip organiseren! Je weet daarbij niet waar je terecht komt, wat het helemaal spannend maakt. 

3. Karaokebar in je eigen huis

Karaoke kun je prima thuis organiseren met je telefoon of tablet, maar je kunt er ook een avondje uit van maken door naar een karaokebar te gaan. Thuis kun je makkelijk karaoke doen door gebruik te maken van een game met microfoons, een laptop en eventueel een beamer of app. Dit wordt een gegarandeerd succes, vooral als jullie ervoor kiezen om een duet te doen onder het genot van een drankje. Wie weet is die stille vriendin eigenlijk een waar podiumbeest! Tip: ga je karaoke thuis organiseren? Zorg er dan wel voor dat je buren op de hoogte zijn, dat scheelt weer boze buren. 

Author

info@capitolonline.nl