Algemeen

Elektrische fietsen vergelijken

Er zijn verschillende soorten elektrische fietsen. Zo heb je keuze uit diverse merken, modellen, kleuren, functies en meer. Ben jij van plan om een elektrische fiets te kopen, maar ben je er nog niet helemaal uit voor welke je moet kiezen? Deze blog helpt je daar een handje bij. Hieronder zullen we een aantal populaire elektrische fietsen bespreken zodat je een beter beeld krijgt van de verschillende tussen bepaalde merken en modellen. 

Gazelle Makki

Heb je kinderen die je iedere ochtend naar school moet brengen? Dan is een bakfiets natuurlijk ontzettend handig. Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets, dan is de gazelle makki een aanrader. Bij dit fietsmodel is in de ontwerpfase vooral de focus gelegd op kinderen en veiligheid. Verder is het een innovatieve elektrische fiets. Zo kun je bijvoorbeeld je smartphone verbinden met de fiets. En wist je overigens dat direct toen de Gazelle Makki op de markt kwam, het model door het AD als best geteste bakfiets werd bekroond? Ga je voor de Gazelle Makki, dan weet je in elk geval dat je kiest voor kwaliteit. 

Cortina elektrische fiets

Het fietsenmerk Cortina is zeer populair in Nederland. Van grote steden tot in kleine dorpen, je ziet de fietsen overal op de straat. Het merk heeft naast reguliere fietsen ook een groot aanbod elektrische fietsen. Deze zijn hip en trendy. Ieder jaar doet het fietsenmerk weer zijn best om de laatste ontwerptrends te verwerken in de nieuwe modellen. Daarnaast ben je op je Cortina fiets ook razend snel. Dat komt doordat de elektrische fietsen worden voorzien van een krachtige naafmotor in het voorwiel. Ben je overtuigd? Zoek dan jouw cortina elektrische fiets uit op de website of in een van de winkels!

Cube Supreme Sport Hybrid Pro

Ben je iemand die heel vaak met de fiets op stap gaat en ben je daarom bereid om wat meer geld te besteden aan een elektrische fiets? In dat geval is de Cube Supreme Sport Hybrid Pro absoluut iets voor jou. Dit fietsmodel is zeer populair onder mensen die in het weekend houden van een dagtripje met de fiets. De fiets biedt een hoge mate van comfort en kwaliteit. Daarnaast zijn de banden dikker dan normaal waardoor ze minder kwetsbaar zijn voor scherpe objecten op de straten. Een ander pluspunt aan de Cube, is dat de elektrische fiets weinig onderhoud vereist. Verder heb je veilige schijfremmen en geïntegreerde verlichting.

Author

info@capitolonline.nl