Algemeen

ZZP-er worden? Regel het goed!

Je kunt er niet omheen: veel werkenden mensen worden zzp-er. Deze afkorting staat voor Zelfstandige Zonder Personeel. Het gaat dus om iemand die alleen opdrachten aanneemt en zelfstandig alles regelt voor zijn administratie en zakelijke afspraken. De trend om zzp-er te worden is de laatste jaren stevig gegroeid. Voor steeds meer mensen blijkt het onaantrekkelijk om voor een baas te werken. Ze willen de vrijheid om hun eigen werktijden te bepalen en ook om hun eigen werkzaamheden te kiezen. In de zorg bijvoorbeeld neemt het aantal zzp-ers alleen nog maar toe. Het is nu een gunstige tijd voor zzp-ers omdat er in veel sectoren een groot personeelstekort is. Je kunt dus ook een mooi bedrag uitonderhandelen voor je werkzaamheden dat vaak ver ligt boven de afspraken in de CAO voor medewerkers in dienst. Kortom: zzp-er zijn heeft veel voordelen. Maar er komt ook nogal wat regelwerk bij kijken. En dat is iets wat sommige zzp-ers in hun enthousiasme vergeten. Je moet een goede administratie bijhouden, facturen versturen, zorgen voor je verzekeringen en pensioen en het allerbelangrijkste: je moet natuurlijk opdrachten blijven binnenhalen. Daar kun je best wel wat ondersteuning bij gebruiken.

Younited: ondersteunt zzp-er

Younited is een organisatie die je helpt je leven als zzp-er nog leuker te maken. Zij bieden een handig en overzichtelijk dashboard waarop je al je zakelijke beslommeringen goed en makkelijk kan regelen. Het is als zzp-er heel belangrijk om je administratie goed op orde te hebben. Want je bent verplicht om inzicht te geven in je inkomen en in je facturen. Daarnaast moet je ook echt niet vergeten jezelf goed te verzekeren en je pensioen op te bouwen anders kom je vroeg of laat in de problemen. Younited helpt je om dit op orde te brengen. Maar Younited doet meer. Ze helpen je bijvoorbeeld aan zzp opdrachten. Ze koppelen opdrachtgevers aan de bij hen aangesloten zzp-ers. Zo kun je veel leuke en interessante opdrachten binnenhalen zonder dat je zelf eindeloos moet zoeken. Dit scheelt je veel tijd en zorgen.

Zelfstandig aan het werk

Younited biedt ondersteuning maar je gaat toch zelfstandig aan de slag, je bent met andere woorden dus een echte zzp-er. Je hebt nog steeds de controle over je werkzaamheden en over je werktijden. Maar je kunt terugvallen op professionals als je het even niet meer weet. Dus overweeg je om zzp-er te worden? Kijk eens bij Younited, dan kun je met een gerust hart aan de slag.

Author

info@capitolonline.nl