Algemeen

Top 3 populairste bedrijfswagens

Het aanbod van de bedrijfswagens kan een beetje overweldigend zijn, want een bedrijfswagen kopen, dat doe je natuurlijk niet wekelijks. Ook zijn er veel merken en modellen waar je uit kunt kiezen. In dit artikel zijn drie soorten bedrijfswagens tegen elkaar afgezet, zodat je ze makkelijk met elkaar kunt vergelijken. In dit artikel worden de Vito Mercedes, Renault trafic en Opel vivaro beschreven. Lees dus snel verder als je hier meer over wilt weten.

Bedrijfswagen 1: de Vito Mercedes

De vito Mercedes is eigenlijk een samenwerking tussen de twee bedrijven. En al 25 jaar lang is dit een betrouwbare samenwerking voor mensen met een klein- of middenbedrijf. Deze busjes zijn er in verschillende soorten uitvoeringen en daarnaast is van elk model ook een duurzame variant te verkrijgen, namelijk eentje die elektrisch is. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten aandrijfmogelijkheden, namelijk voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. De lengte van de Vito bussen is tussen de 4,8 meter en 5,3 meter. Daarnaast zijn ze maximaal 1,8 meter hoog. Dit maakt dat je met een gerust hart door de meeste parkeergarages en wasstraten kunt rijden. Er zijn gesloten bestelwagens te verkrijgen waar bijvoorbeeld 8 personen en een bestuurder in kunnen zitten, maar ook bestelbusjes met juist veel laadruimte. Deze laadruimte is ongeveer rond de 6 m3.

Bedrijfswagen 2: de Renault Trafic

Naast de bestelbus van Mercedes is de Renault Trafic ook een bestelbus die je eigenlijk voor heel veel zaken kunt gebruiken. Hij is bijvoorbeeld groot genoeg om veel spullen mee te vervoeren, en daarnaast kun je hem bijvoorbeeld ook handig inrichten als busje voor een schilder of loodgieter. Ook kun je er ook voor kiezen om eventueel een extra cabine te kopen waardoor je met meerdere mensen in het busje kunt zitten. Er zijn twee soorten modellen van dit busje, namelijk de lange en korte versie van de Trafic. Je zou zelfs de wagen als camper kunnen gebruiken. Als je de bus nieuw koopt, kun je hem grotendeels zelf samenstellen, maar ook tweedehands zijn deze busjes volop te verkrijgen.

Bedrijfswagen 3: Opel Vivaro

De laatste bedrijfswagen die in dit artikel zal worden besproken is de Opel Vivaro, want ook dit is een populair model. Dit type bedrijfswagen werd in 2001 geïntroduceerd en beschikt zowel over een panel, als een passagier bestelwagen. Dit betekent dat je, net zoals bij de vorige twee bestelwagens, gemakkelijk spullen erin kunt vervoeren of juist personen. De Vivaro is gebouwd op hetzelfde platform als de Renault trafic waardoor het dezelfde betrouwbaarheid heeft. Er zijn verschillende versies van de Opel Vivaro te verkrijgen waaronder de minibus versie. 

Author

info@capitolonline.nl